2012 m. sausio 16 d., pirmadienis

Patricijai mėnuo!


Šiandien mūsų mažajai Patriukei mėnuo! Kaip Luknė laukė šios dienos - kad sesei būtų bent "kažkiek" laiko, jei jau vieneri metai bus dar tik kitą žiemą...
Kokia gi ta mūsų mažoji? Jei labai trumpai ir lakoniškai tai galima būtų apibūdinti 3 žodžiais - daug miega, daug verkia ir daug kakoja. Bet argi ne taip apibūdinami visi maži kūdikėliai :) Tačiau iš tiesų Patricija labai veikli ir ekspresyvi mergaitė. Ir Lu daug miegodavo. Bet ji ir šiaip rami buvo - nei ji verkdavo, nei labai spardydavosi, o kakojo išvis kartą į savaitę. Simonas daug verkdavo, bet jis mažai ir miegojo. O šioji susirinko viską. Tačiau sakau - tas apibūdinimas tik paviršutiniškas, trumpasis.
O šiaip, Patriukė labai meili, mėgsta būti prisiglaudusi, tad tenka ją daug nešioti. Na ir ką darysi, pasikeisdami su Simonu nešiojam - tiek, kiek lieka laiko nuo miegojimo ir valgymo...
Patricija labai smalsi mergaitė. Kai po gimimo pirmą kartą atmerkė akytes nustebau - jos lakstė lyg ko ieškotų - pernelyg greitai naujagimiui. Taip ir liko - žvilgsnis skvarbus, greitai ir viską užmatantis. Jai taip svarbu žiūrėti, kad ne kartą kilo mintis - ar ji tikrai ką nors girdi. Žinoma, jau daug kartų galėjau įsitikinti, kad girdi, tačiau žiūrėti ir matyti jai daug svarbiau.
Dar krenta į akis tai, kad Patrytė labai stipri mergaitė - tai, kaip laiko galvytę, kaip juda rodo, kad nebus tinginukė, kaip sesė.
Užtai žandus turi tokius pat, kaip sesė turėjo. Ir iš kur tas mano gebėjimas taip primaitinti vaikus pilve. Pati priaugus netgi labai vidutiniškai abi merginas pagimdžiau su tooookiais žandais, kad visi ilgai aikčioja - ohooooo, kokia diiiidelėėėė!
Na, bet gimdymo istoriją dar parašysim. O šiandien Patricijai - mėnuo!
Ta proga nuo pat ryto įdarbinau fotoaparatą, kad nebūtų, kaip su Lu - tik vėlai vakare galėjau aprengti suknelę ir nufotografuoti, nes visą dieną miegojo. Tad Patricijai vos nubudus keisdama sauskelnes ir aprengiau - tą pačią, kurią buvau aprengusi Luknei, kai jai suėjo mėnuo. Ką gi, einu kelti nuotraukų, nes mažoji jau nuvargusi nuo modelio darbo ramiai parpia lauke :)

4 komentarai:

Katute rašė...

Sveikinimai Patricijai sulaukus mėnesiuko! O žaviajai mamytei - daug kantrybės auginant mažylę.

Vilma rašė...

Ačiū, Katute :)

Pasaka rašė...

Sveikinimai žaviajai Patrytei :) ir jos mamytei

Vilma rašė...

Ačiū, Pasaka :)

Tinklaraščio archyvas